Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "kuaj"

E qeth kalin me stil. Organizata e Mbrojtjes së Kafshëve reagon ndaj aktores

E qeth kalin me stil. Organizata e Mbrojtjes së Kafshëve reagon ndaj aktores

Katie Pirce aktualisht është duke punuar për një projekt televiziv të titulluar “Katie Pince’s Pony Club”, që do t’i dedikohet dashurisë  për familjen dhe kuajt e saj. Ajo do të

Lexo me Shume