Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "kriza"

Angelina Jolie mbi krizën e refugjatëve: “Alarmante! 1 në 122 njerëz në botë, është aktualisht pa strehë!”

    Angelina Jolie mbi krizën e refugjatëve: “Alarmante! 1 në 122 njerëz në botë, është aktualisht pa strehë!”

Angelina Jolie-Pitt, ka mbajtur para disa minutash një fjalim në një event të organizuar nga Kombet e Bashkuara për krizën e refugjatëve. Jolie e ka nisur fjalën e saj duke

Lexo me Shume