Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "kriminaliteti"

Krimi në Shqipëri, raporti i Numbeo-s: Në nivele shqetësuese!

    Krimi në Shqipëri, raporti i Numbeo-s: Në nivele shqetësuese!

“Numbeo”, një prej bazave më të mëdha të të dhënave, ka ofruar klasifikimin për periudhën e mesvitit 2016. 118 vende janë marrë në analizë sa i përket krimit dhe në

Lexo me Shume