Blitz

Tag "Krimet e Renda"

Kërcënimi nga Shullazi, Mynyr Koni paraqitet tek Krimet e Rënda

    Kërcënimi nga Shullazi, Mynyr Koni paraqitet tek Krimet e Rënda

Mynyr Koni, rektori i Universitetit të Tiranës, i shpallur fitues disa ditë më parë, është paraqitur në Prokurorinë e Krimeve të Rënda ku do të dëshmojë lidhur me kërcënimin e

Read Full Article

Shtyhet gjyqi për Emiljano Shullazin, shkak ngarkesa e lartë e gjykatës

    Shtyhet gjyqi për Emiljano Shullazin, shkak ngarkesa e lartë e gjykatës

Seanca gjyqësore e caktuar për sot ndaj Emiljano Shullazit është vendosur të shtyhet. Emiljano Shullazi dhe dy bashkëpunëtorët e tij do të dalin në gjykatë ditën e nesërme në orën

Read Full Article

Prostitucioni në Belgjikë, Krimet e Rënda konfiskojnë llogarinë bankare prej 850,000 eurosh

    Prostitucioni në Belgjikë, Krimet e Rënda konfiskojnë llogarinë bankare prej 850,000 eurosh

Prokuroria e Krimeve të Rënda ka konfiskuar llogarinë bankare prej 850 mijë eurosh të shtetases Rovena Kalemi, pasi është provuar se janë përftuar nga trafiku i qenieve njerëzore. Burime zyrtare

Read Full Article