Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "krepa"

Si përgatiten krepat?

    Si përgatiten krepat?

Krepat janë një petë brumi me origjinë franceze. Të pjekura mbi një piastër, të kripura ose të ëmbla, ato janë një trend në kuzhinë.   Krepat e kripur Përbërësit për

Lexo me Shume