Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kontraceptiv"

Kontraceptivi i parë oral u miratua si sot 65 vjet më parë. Ja si e ndryshoi historinë

    Kontraceptivi i parë oral u miratua si sot 65 vjet më parë. Ja si e ndryshoi historinë

Pesëdhjetë e gjashtë vjet më parë, më 9 maj 1960, u aprovua kontraceptivi i parë oral në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Prej atëherë, pilula ndikoi në historinë e njerëzimit.

Lexo me Shume