Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kontestim"

Thaçi president, Gjykata Kushtetuese hedh poshtë kontestimin e opozitës

    Thaçi president, Gjykata Kushtetuese hedh poshtë kontestimin e opozitës

Gjykata Kushtetuese në Kosovë ka hedhur poshtë kontestimin  e opozitës për zgjedhjen e Hashim Thaçit president. Ndër arsyetimet e mospranimit të kërkesës së opozitës, thuhet se parashtruesit e kërkesës pretendojnë

Lexo me Shume