Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kontakt"

Procesi i kompensimit të pronës, ATP publikon për qytetarët numrin e kontaktit

    Procesi i kompensimit të pronës, ATP publikon për qytetarët numrin e kontaktit

Të gjithë qytetarët që duan të marrin informacion lidhur me procesin e trajtimit dhe kompensimit të pronës, do mund të marrin informacione duke kontaktuar në numrin e vënë në dispozicion

Lexo me Shume