Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Konsumator"

Vaji i ullirit në tavolinën tuaj mund të mos jetë natyral

    Vaji i ullirit në tavolinën tuaj mund të mos jetë natyral

Shumë prej konsumatorëve nuk e dinë se çfarë lloj vaj ulliri konsumojnë. Nëse shihni me kujdes produktin që konsumoni, mund të shikoni se në të shkruhet “Prodhuar në Itali”, apo

Lexo me Shume

Dietat e personalizuara, tashmë një biznes fitimprurës në Shqipëri

    Dietat e personalizuara, tashmë një biznes fitimprurës në Shqipëri

Programi i dietave të personalizuara, një mundësi për të qenë në formë, është kthyer tashmë në një trend me kosto rreth një pagë mujore mesatare. Jeta moderne ka ndikuar në

Lexo me Shume