Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "konkurrente"

(Video) Vajza që premton të bëhet një “Taylor Swift”

(Video) Vajza që premton të bëhet një “Taylor Swift”

“America’s Got Talent” ndoshta sapo ka zbuluar një Taylor Swift të re: me të njëjtën model flokësh, me të njëjtat këngë. Emri i saj është Grace VanderWaal dhe sapo është

Lexo me Shume