Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Konfuci"

10 ide të Konfucit që mund të shërbejnë si mësime jete

    10 ide të Konfucit që mund të shërbejnë si mësime jete

Konfuci është filozofi më i madh që Lindja ka njohur ndonjëherë.  Mendimet e tij theksonin moralin personal të individit dhe moralin e udhëheqësve. Ai u mësoi ndjekësve të tij disa

Lexo me Shume