Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Konfiskim"

Prostitucioni në Belgjikë, Krimet e Rënda konfiskojnë llogarinë bankare prej 850,000 eurosh

    Prostitucioni në Belgjikë, Krimet e Rënda konfiskojnë llogarinë bankare prej 850,000 eurosh

Prokuroria e Krimeve të Rënda ka konfiskuar llogarinë bankare prej 850 mijë eurosh të shtetases Rovena Kalemi, pasi është provuar se janë përftuar nga trafiku i qenieve njerëzore. Burime zyrtare

Lexo me Shume