Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Komuteti Mysliman i Shqiperise"

Fiter Bajrami, kreu i KMSH-së: Të vijojë harmonia fetare

    Fiter Bajrami, kreu i KMSH-së: Të vijojë harmonia fetare

Ditën e sotme, besimtarët myslimanë kremtojnë Fiter Bajramin pas përfundimit të Muajit të Shenjtë të Ramazanit. Në nder të kësaj feste, kreu i Komitetit Mysliman të Shqipërisë, Skënder Burçaj, ka

Lexo me Shume