Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Komuniteti Rom"

Romët e strehuar në Shkozë i dërgojnë letër kryebashkiakut

    Romët e strehuar në Shkozë i dërgojnë letër kryebashkiakut

Pothuajse 60 familje të komunitetit rom dhe egjiptian jetojnë përkohësisht në zonën e Shkozës në kushte shumë të këqija. Ndaj dhe dje, në Ditën Ndërkombëtare të Romëve, ata morën iniciativën

Lexo me Shume

Meta me Komunitetin Rom: Niveli i arsimimit, problem i të sotmes dhe të ardhmes

    Meta me Komunitetin Rom: Niveli i arsimimit, problem i të sotmes dhe të ardhmes

Problemet që has Komuniteti Rom kanë qenë tema kryesore e diskutimit zhvilluar në sallën e pritjeve të Kryesisë së Kuvendit, vetëm dy ditë përpara zhvillimit të “Ditës Ndërkombëtare të Romëve”.

Lexo me Shume