Blitz

Tag "kompozitor"

Kompozitori Limos Dizdari – Ramës: Më kërcënuan, mos bëj gabim që më dhimbset jeta?!

    Kompozitori Limos Dizdari – Ramës: Më kërcënuan, mos bëj gabim që më dhimbset jeta?!

Kompozitori Limos Dizdari i ka shkruar një letër kryeministrit Rama ku shprehet se është kërcënuar me jetë. Ai ka treguar për disa mesazhe që i kanë ardhur në telefonin e

Read Full Article

Shpërthen kompozitori Osman Mula: “‘S’jena mo’ më prishi frigoriferin. As ai nuk e përballon dot atë lloj muzike”

    Shpërthen kompozitori Osman Mula: “‘S’jena mo’ më prishi frigoriferin. As ai nuk e përballon dot atë lloj muzike”

Këngëtar të bën puna, apo lekët? Një temë tepër aktuale që ka mbledhur në panelin e “Horizonte” të “E diell” këngëtaren Ertila Koka, kompozitorin Osman Mula, muzikologen Mikaela Minga dhe

Read Full Article

Ermal Meta: “Nuk jam në nivelin e të mëdhenjve të muzikës, edhe pse kam shkruar muzikë për ta”

    Ermal Meta: “Nuk jam në nivelin e të mëdhenjve të muzikës, edhe pse kam shkruar muzikë për ta”

Ai është një ndër kompozitorët më të vlerësuar dhe të suksesshëm të momentit në Itali. Ka shkruar këngë të shndërruara menjëherë në hite për këngëtarë si Emma Marrone, Francesko Renga

Read Full Article