Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kompensim financiar"

ATP rrit masën e kompensimit financiar, 1 mld lekë për 1.487 pronarë të prekur nga ndërtimet pa leje

    ATP rrit masën e kompensimit financiar, 1 mld lekë për 1.487 pronarë të prekur nga ndërtimet pa leje

Agjencia e Trajtimit të Pronave ka bërë të ditur rritjen e masës së kompensimit financiar nga 57% në 70% për pronarët e prekur nga ndërtimet pa leje. Ajo deklaroi se

Lexo me Shume