Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kompania"

Autostrada Milot-Morinë, fituese shpallet kompania turke

    Autostrada Milot-Morinë, fituese shpallet kompania turke

Ministria e Transporteve ka njoftuar oferta e kompanisë turke është shpallur oferta e preferuar për dhënien me konçesion të ndërtimit, operimit, mirëmbajtjes dhe rehabilitimit të autostradës Milot-Morinë. Bashkimi i përkohshëm

Lexo me Shume

Twitter mund të dalë jashtë loje?

    Twitter mund të dalë jashtë loje?

Gara e Twitter-it kundër kohës është intensive. Kompania po përpiqet shumë të përmirësojë imazhin e saj të kritikuar gjatë, por sipas analistëve sfida e vërtetë është ta bësh këtë para se shumë

Lexo me Shume

100 kompanitë VIP në Shqipëri, zbardhen emrat e aksionerëve

    100 kompanitë VIP në Shqipëri, zbardhen emrat e aksionerëve

Kompanitë më të mëdha me pronësi shqiptare ndër vite janë shndërruar në biznese të qëndrueshme dhe janë përgjithësisht transparente me pronarët apo aksionerët (në rastin kur janë shoqëri aksionere). Emrat

Lexo me Shume

Detaje të reja nga rrëzimi i helikopterit, ushtaraku: S’dëgjova asnjë alarm. “Shega Trans”: Ishte i yni

    Detaje të reja nga rrëzimi i helikopterit, ushtaraku: S’dëgjova asnjë alarm. “Shega Trans”: Ishte i yni

Detaje të reja janë zbardhur lidhur me ngjarjen e rëndë të shënuar ditën e djeshme si pasojë e rrëzimit të helikopterit EC45. Ushtaraku që mundi të shpëtojë, Gerald Baramuça, ka

Lexo me Shume