Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "kompani"

Ja cilat janë 10 kompanitë që zotërojnë markat në botë

    Ja cilat janë 10 kompanitë që zotërojnë markat në botë

Oxfam International ka krijuar një infografik të plotë që paraqet 10 kompanitë më të fuqishme dhe shtrirjet e tyre. Sipas këtij grafiku informues, produktet ushqimore që ne konsumojmë, prodhohen dhe

Lexo me Shume

Arsyet pse punëtorët e talentuar lënë punën

    Arsyet pse punëtorët e talentuar lënë punën

Shpesh dëgjojmë menaxherë e drejtues të ankohen për numrin e punëtorëve të kualifikuar e frytdhënës që largohen nga puna. Dhe drejtuesit priren t’ua hedhin fajin arsyeve të tilla si: paga,

Lexo me Shume