Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Komisioni Europian"

KE: “Apple” duhet t’i paguajë Irlandës 13 miliardë euro

    KE: “Apple” duhet t’i paguajë Irlandës 13 miliardë euro

Komisioni Europian ka vendosur që “Apple” duhet t’i shlyejë Irlandës 13 miliardë euro të prapambetura. Ky vendim është marrë pas një hetimi 3-vjeçar, nga i cili ka rezultuar se përfitimet

Lexo me Shume

Komisioni Europian shqyrton kërkesën për zgjerimin e kontrolleve në kufi

    Komisioni Europian shqyrton kërkesën për zgjerimin e kontrolleve në kufi

Komisioni Europian do t’i përgjigjet më 12 maj një letre të dërguar nga 6 shtete anëtare, të cilat kërkojnë zgjerimin e kontrolleve të jashtëzakonshme në kufij. Austria, Gjermania, Franca, Belgjika,

Lexo me Shume