Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "komente"

Daily Mail për dasmën mbretërore: E para në Shqipëri, pas komunizmit!

    Daily Mail për dasmën mbretërore: E para në Shqipëri, pas komunizmit!

Dasma madhështore e Princ Leka II me aktoren Elia Zaharia, është komentuar nga mediat e huaja, ndër to edhe “Daily Mail”. Ajo shkruan se është zhvilluar sot në Shqipëri, dasma

Lexo me Shume