Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kodi Rrugor"

Ashpërsohet Kodi Rrugor, heqje e patentës dhe penalitet i lartë

    Ashpërsohet Kodi Rrugor, heqje e patentës dhe penalitet i lartë

Ndryshimet e reja në Kodin Rrugor parashikojnë heqje të lejes së drejtimit nga gjashtë muaj në një vit dhe një penalitet nga 5-15 mijë lekë të reja për ata drejtues

Lexo me Shume