Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "KMSH"

KMSH apel politikës shqiptare: Të arrihet konsensusi për reformën në drejtësi

    KMSH apel politikës shqiptare: Të arrihet konsensusi për reformën në drejtësi

Një ditë përpara vendimit final lidhur me çështjen më të diskutuar, atë të reformës në drejtësi, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë apelon për gjetjen e rrugës së përbashkët dhe arritjen e konsensusit

Lexo me Shume