Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "klasifikim"

Krimi në Shqipëri, raporti i Numbeo-s: Në nivele shqetësuese!

    Krimi në Shqipëri, raporti i Numbeo-s: Në nivele shqetësuese!

“Numbeo”, një prej bazave më të mëdha të të dhënave, ka ofruar klasifikimin për periudhën e mesvitit 2016. 118 vende janë marrë në analizë sa i përket krimit dhe në

Lexo me Shume

“Maja” tjetër ku është ngjitur Adele

    “Maja” tjetër ku është ngjitur Adele

Pa asnjë mëdyshje, Adele duket se i kap majat shumë shpejt dhe me lehtësi. Këtë herë, 27-vjeçarja është ngjitur në majën më të lartë të klasifikimit të muzikantëve më të

Lexo me Shume