Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kisha"

Itali e Francë, nesër myslimanët në kisha për t’u bashkuar kundër terrorizmit

    Itali e Francë, nesër myslimanët në kisha për t’u bashkuar kundër terrorizmit

“Është një gjest i jashtëzakonshëm, që nxjerr “jashtë loje” ata që duan të përçajnë, ata që duan një strategji terrori”. Kështu shprehet don Ivan Maffeis për iniciativën e Qendrës së

Lexo me Shume