Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kimi"

Makinat molekulare fitojnë çmimin Nobel në Kimi

    Makinat molekulare fitojnë çmimin Nobel në Kimi

Çmimi Nobel për vitin 2016 në Kimi është dhënë për zhvillimin e makinave më të vogla në botë. Jean-Pierre Sauvage, Sir J Fraser Stoddart dhe Bernard L Feringa do të

Lexo me Shume