Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Khloe Kardashian"

Arsyet pse disa të famshëm kanë fshirë fotot në rrjetet sociale

Arsyet pse disa të famshëm kanë fshirë fotot në rrjetet sociale

Shumë të famshëm vendosin të hedhin foto të ndryshme në rrjetet sociale. Shumë herë edhe kritikohen apo japin material pa dashje për mediat. Yjet kërkojnë të japin një imazh të

Lexo me Shume

Khloe Kardashian: “Divorci mund ta çojë Lamar drejt vdekjes”

    Khloe Kardashian: “Divorci mund ta çojë Lamar drejt vdekjes”

Khloe Kardashian ka anuluar emisionin e saj këtë javë, pasi ka qëndruar pranë Lamar i cili nuk heq dorë nga përdorimi i alkoolit. Lamar ka konsumuar alkool kur ka qenë

Lexo me Shume

Khloe: “Nuk kam parë asnjëherë një penis të bardhë”

    Khloe: “Nuk kam parë asnjëherë një penis të bardhë”

Khloe Kardashian ka qenë e hapur dhe ka folur për jetën e saj private. Në episodin e fundit të emisionit të saj “Koktej me Khloe” ajo ka pasur të ftuar

Lexo me Shume