Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Keshilli Bashkiak"

“Eco Tirana” shkakton debate në Këshillin Bashkiak, largohen demokratët

    “Eco Tirana” shkakton debate në Këshillin Bashkiak, largohen demokratët

Projekti “Eco Tirana” ka shkaktuar debate mes demokratëve dhe socialistëve në Këshillin Bashkiak. Në një moment, këshilltarët demokratë kanë vendosur të braktisin mbledhjen me pretendimin se nuk u jepet e

Lexo me Shume