Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kercenim"

ISIS kërcënon me foton e fëmijës së vdekur: Ky është një shpagim

    ISIS kërcënon me foton e fëmijës së vdekur: Ky është një shpagim

Pasi ka pranuar autorësinë e sulmeve të shënuara sot në Bruksel, ISIS ka vijuar me kërcënimet. Në një mesazh të shpërndarë nëpër rrjetet sociale, Shteti Islamik shkruan: “Ky është një

Read Full Article