Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kenneth Kiewra"

Ja pse dora mund t’ju përmirësojë kujtesën

    Ja pse dora mund t’ju përmirësojë kujtesën

Doni të “mprihni” kujtesën? Merrni lapsin e mbani shënim! Psikologia Kenneth Kiewra ka ndarë me “Huffington Post” disa mënyra se si mund të përmirësohet aftësia memorizuese me anë të disa

Lexo me Shume