Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "KATEGORI"

Rritje pensionesh për 6 kategori, ja kush përfitojnë

    Rritje pensionesh për 6 kategori, ja kush përfitojnë

Gjashtë kategori pensionistësh do të përfitojnë rritje pensionesh. Bëhet fjalë për rreth 15,000 pensionistë në gjithë vendin që kanë mbushur moshën e daljes në pension nga tetori i vitit 1993

Lexo me Shume

Ka 5 lloje të ndryshme vithesh. Zbuloni se si i keni ju…

Ka 5 lloje të ndryshme vithesh. Zbuloni se si i keni ju…

1. Katror ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 Nëse vija midis kockave të kofshëve nga jashtë, shkon pingul me tokën, të pasmet tuaja janë katrore. Zgjidhja më e

Lexo me Shume

Patentat e reja, ja vlefshmëria për çdo mjet

    Patentat e reja, ja vlefshmëria për çdo mjet

Ministria e Transporteve ka përcaktuar vlefshmërinë e lejeve të drejtimit për automjetet. Konkretisht, leja e drejtimit e kategorisë D, që përfshin autobusët e vegjël, do të jetë e vlefshme për

Lexo me Shume