Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "katastrofe"

Johnny Depp: Zgjedhja e Trump-it, katastrofa “biblike” e Amerikës

    Johnny Depp: Zgjedhja e Trump-it, katastrofa “biblike” e Amerikës

Zgjedhjet presidenciale amerikane, që do të zhvillohen më 8 nëntor të këtij viti, nuk kanë lënë pa përfshirë jo vetëm politikanë e njerëz të thjeshtë, por edhe personazhe të njohur

Lexo me Shume