Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "kartmonedhe"

Banka Qendrore Europiane zbulon kartmonedhën e re 50€, ja kur do të hyjë në qarkullim

    Banka Qendrore Europiane zbulon kartmonedhën e re 50€, ja kur do të hyjë në qarkullim

Një kartmonedhë e re 50€ pritet të hyjë në qarkullim. Banka Qendrore Europiane ka njoftuar së fundmi se kartmonedha e re do të hyjë në qarkullim më 4 Prill 2017.

Lexo me Shume

Fytyra e re që do të zëvendësojë presidentin amerikan në kartëmonedhën 20$

Fytyra e re që do të zëvendësojë presidentin amerikan në kartëmonedhën 20$

Pak kohë më parë, qeveria e SHBA-së hapi sondazhin për të votuar dhe, sigurisht, për të sugjeruar emrat që do të zëvendësonin disa nga fytyrat aktuale në kartëmonedhat 5$, 10$

Lexo me Shume