Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "karriere"

Studimi danez: “Fëmijët me nëna në karrierë, më të prirur për të qenë obezë”

    Studimi danez: “Fëmijët me nëna në karrierë, më të prirur për të qenë obezë”

 Duke vërejtur ndryshimin mes fëmijëve me nëna të punësuara dhe atyre me nëna në karrierë, organizata të ndryshme jofitimprurëse daneze dhe ekonomistë kanë kryer një studim për të treguar se

Lexo me Shume

Raporti i INSTAT për 2015-n: Rritet numri i femrave drejtuese

    Raporti i INSTAT për 2015-n: Rritet numri i femrave drejtuese

Tabelat e të dhënave të publikuara nga INSTAT flasin për rritje të numrit të femrave drejtuese dhe profesioniste gjatë 2015-s, krahasuar me të dhënat e vitit 2014. Gjatë vitit të

Lexo me Shume

Gabimet që prindërit duhet të shmangin nëse duan të rrisin fëmijë të shëndetshëm

    Gabimet që prindërit duhet të shmangin nëse duan të rrisin fëmijë të shëndetshëm

Dr. Tim Elmore, ekspert mbi karrierën dhe autori i bestsellerëve psikologjikë ka zbuluar disa gabime në sjelljet e prindërve teksa rrisin fëmijët e tyre, duke u reduktuar vetëbesimin që në

Lexo me Shume