Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Karakter"

Flini me çorape? Zbuloni ç’do të thotë kjo për ju

    Flini me çorape? Zbuloni ç’do të thotë kjo për ju

Ka dy lloje njerëzish në botë: ata që veshin çorape kur bien për të fjetur dhe ata që preferojnë të flenë zbathur. Të parët e kanë të pamundur të flenë

Lexo me Shume