Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "kandidatura"

Drejtori i TKOB, Ministria e Kulturës shtyn afatin për pranimin e kandidaturave

    Drejtori i TKOB, Ministria e Kulturës shtyn afatin për pranimin e kandidaturave

Ministria e Kulturës ka njoftuar ditën e sotme se është shtyrë afati për pranimin e kandidaturave për postin e Drejtorit të Përgjithshëm të Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit. Mësohet

Lexo me Shume