Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "kanceri"

Mesazhi prekës i një nëne, vajza e së cilës ndërroi jetë, në ditën e parë të shkollës

    Mesazhi prekës i një nëne, vajza e së cilës ndërroi jetë, në ditën e parë të shkollës

Një nënë në Angli, vajza e së cilës vdiq në moshën 8-vjeçare e prekur nga kanceri, ka shprehur një mesazh të fuqishëm për të gjithë prindërit duke dëshiruar t’i ndërgjegjësojë

Lexo me Shume