Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kampe"

Australia vendos të mbyllë kampin famëkeq të azilkërkuesve

    Australia vendos të mbyllë kampin famëkeq të azilkërkuesve

Australia ka rënë dakord të mbyllë një qendër të diskutueshme të paraburgimit të azilkërkuesve në Papua New Guinea. Kryeministri i këtij shteti, Peter O’Neill, bëri me dije gjatë një deklarate

Lexo me Shume

Kriza e refugjatëve, evakuohen 8 autobusë me 400 emigrantë nga kampi i Idomenisë

    Kriza e refugjatëve, evakuohen 8 autobusë me 400 emigrantë nga kampi i Idomenisë

Tetë autobusë me 400 emigrantë janë evakuar nga kampi i Idomenisë, në kufirin me Maqedoninë, për t’u shpërndarë nëpër kampet e tjera të vogla. Ndërkohë, dhjetëra autobusë të tjerë janë

Lexo me Shume