Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "KAmela Islamaj"

Femra të famshme që kanë guxuar…

Femra të famshme që kanë guxuar…

Për guximin e femrave është folur gjatë në histori. Ndoshta jo në përmasat e heroinave por me një vetbesim dhe guxim padyshim të madh, këto femra kanë eksperimentuar me flokët

Lexo me Shume