Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "kaligrafi"

Kaligrafia vaginale që “tronditi” Akademinë Kineze të Artistëve

    Kaligrafia vaginale që “tronditi” Akademinë Kineze të Artistëve

Kemi parë lloje të ndryshme kaligrafish, nga ajo kineze deri në atë japoneze, por një kaligrafi vaginale nuk do të na kishte shkuar kurrë mendja se mund të ekzistonte. Pikërisht,

Lexo me Shume