Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "kafshet"

Kafshët torturojnë njerëzit! 11 postera dhe mesazhi i fuqishëm i tyre

    Kafshët torturojnë njerëzit! 11 postera dhe mesazhi i fuqishëm i tyre

Gjithmonë e më tepër, njerëzit bëhen edhe më egoistë, duke shfrytëzuar në maksimum dhe torturuar gjallesat e tjera në tokë pa u menduar dy herë! Janë njerëzit ata që vrasin

Lexo me Shume

E qeth kalin me stil. Organizata e Mbrojtjes së Kafshëve reagon ndaj aktores

E qeth kalin me stil. Organizata e Mbrojtjes së Kafshëve reagon ndaj aktores

Katie Pirce aktualisht është duke punuar për një projekt televiziv të titulluar “Katie Pince’s Pony Club”, që do t’i dedikohet dashurisë  për familjen dhe kuajt e saj. Ajo do të

Lexo me Shume