Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kafshe"

“Pjesëtarët” e rëndësishëm të familjeve të VIP-ave shqiptarë

“Pjesëtarët” e rëndësishëm të familjeve të VIP-ave shqiptarë

        Sot më shumë se kurrë po flitet për kafshët, qofshin të pastreha apo me pronarë. Duke qenë se rastet kur qentë, macet apo lloje të ndryshme

Lexo me Shume