Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Jurgen Bala"

(Video) Ambra Meda, tashmë edhe aktore

    (Video) Ambra Meda, tashmë edhe aktore

E ka shprehur shpesh në daljet e saj se i pëlqen shumë të bëhet aktore në të ardhmen e nëse do t’i jepet mundësia do ta shfrytëzojë pa hezituar. Ambra

Lexo me Shume