Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Jupiteri"

NASA – Sonda ‘Juno’ hyn në orbitën e Jupiterit. Më afër se kurrë më parë…

    NASA – Sonda ‘Juno’ hyn në orbitën e Jupiterit. Më afër se kurrë më parë…

Sonda ‘Juno’ e NASA-s ka hyrë në orbitën e Jupiterit. Deri më sot, asnjë mjet nuk i është afruar kaq shumë planetit më të madh të Sistemit tonë Diellor. 9

Lexo me Shume