Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Jnnifer Garner"

Jennifer Garner shtatzënë me Ben Affleck?

    Jennifer Garner shtatzënë me Ben Affleck?

Një nga truket më të vjetra të femrës për të mbajtur pranë bashkëshortin është shtatzënia. Pikërisht këtë gjë ka bërë edhe Jennifer Garner, e cila është shfaqur nga pushimet në

Lexo me Shume