Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Jetimet kane ze"

Edhe Luana përkrah fëmijëve jetimë

    Edhe Luana përkrah fëmijëve jetimë

Ngjarjet e rënda të zbuluara së fundmi në media në lidhje me abuzimet e fëmijëve jetimë duket se kanë prekur opinionin publik, i cili në një formë apo në një

Lexo me Shume