Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Jetegjatesia"

Hendeku gjinor në jetëgjatësi, në Shqipëri gratë jetojnë 3.6 vite më shumë

    Hendeku gjinor në jetëgjatësi, në Shqipëri gratë jetojnë 3.6 vite më shumë

Nga të dhënat e viteve të fundit të Kombeve të Bashkuara dhe enteve të tjera të kërkimit, gratë jetojnë më shumë se burrat. Studimi i fundit i Organizatës Botërore të

Lexo me Shume