Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Jeta Osh Qef"

Rreziku nga ushqimet: makaronat me miza trembin qytetarët

    Rreziku nga ushqimet: makaronat me miza trembin qytetarët

Jetojmë në periudhën kur është më e lehtë dhe më produktive të denoncosh nëpërmjet rrjeteve sociale sesa në institucionet përgjegjëse, për problemet e ndryshme. Rrjedhimisht, portalet janë shndërruar në “organe”

Lexo me Shume