Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Japonia e Veriut"

Korea e Veriut: Do të arrestohet çdokush që flet për seksin apo shikon porno

    Korea e Veriut: Do të arrestohet çdokush që flet për seksin apo shikon porno

Nëse do të kapeni në Korenë e Veriut duke parë porno apo të flisni për seksin nëpër tryeza miqsh, gjasat janë që ju do të arrestoheni si të burgosur politik.

Lexo me Shume