Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "James Gordon"

5 episodet më të mira të “Carpool Karaoke”

5 episodet më të mira të “Carpool Karaoke”

Keni dëgjuar për “Carpool Karaoke”? “Carpool Karaoke” është një emision unik, i drejtuar nga James Corden, jo vetëm në televizionet amerikane, por në të gjithë botën. Kjo për shkak të

Lexo me Shume