Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Iran"

Irani ndalon lojën “Pokemon Go”

    Irani ndalon lojën “Pokemon Go”

Autoritetet iraniane të sigurisë kanë vendosur të ndalojnë lojën “Pokemon Go”. Vendimi është marrë nga Këshilli i Lartë i Hapësirave Virtuale, organi zyrtar i mbikëqyrjes të aktivitetit në internet. Irani

Lexo me Shume

Acid në sy dhe në vesh. Ja si dënohen të burgosurit iranianë…

    Acid në sy dhe në vesh. Ja si dënohen të burgosurit iranianë…

Të paktën 5 janë të burgosurit e burgut “Gohardasht Prison” në Karaj të Iranit, të cilët po presin vendimin i cili do të vendosë nëse ata do të verbohen apo

Lexo me Shume

Postojnë foto si modelë në Instagram, merren masa radikale kundër çiftit iranian

Postojnë foto si modelë në Instagram, merren masa radikale kundër çiftit iranian

“Xhihab” është termi konkret që përdoret në Iran për mbulimin e femrave myslimane. Thënë këtë, Irani nuk i lejon femrat iraniane të mos e veshin xhihab-in dhe nëse një femër

Lexo me Shume